KAI Shun Premier Tim Mälzer TDM-1700 skrellekniv, 10 cm

Artikkelnr: C59109
1613 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  6-10 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Kompakt universalkniv, perfekt til å skrelle og hakke grønnsaker og røtter. I motsetning til en vanlig dusinpresset husholdningskniv holder den japanske superskarpe, lagsmidde profesjonelle kniven seg skarp lenger og er enklere å slipe.

KAI Shus kniver i Premier Tim Mälzer-serien er laget av 32-lags damaskusstål. Overflaten er håndsmidd - "Tsuchime" på japansk - og kombinerer tidløs estetikk med ekstrem skarphet. Knivene har en solid kjerne av VG MAX-stål med en hardhet på 61±1 HRC.

Tim Mälzer er en tysk kokk, toppkokk, TV-personlighet og forfatter. Det sier han selv: "En god kniv gjør ikke bare matlagingen enklere, men har også en positiv effekt på sluttresultatet." Hver eneste presisjonssmidde og produserte kniv i damaskusstål er designet for det formålet den er laget for. Det er Seki Citys smedmestere som har ansvaret for dette.

KAI Hver Shun-kniv er smidd av 32 overlappende lag med naturlig vakkert damaskusstål. Shun-kniven er et unikt kunstverk som kombinerer håndverk, teknologi og design. Inspirert av smiingen av mesterlige samuraisverd, gjør produksjonsteknikken til de fineste kokkeknivene det mulig å produsere Shun-kniver selv i form av vestlige knivblad.

Funksjoner:

  • Håndtaket er laget av valnøttre, og den spesielt symmetriske formen sikrer nøyaktig skjæring for både høyre- og venstrehendte kokker.
  • Håndtakets lengde: 10,5 cm
  • Bladets lengde: 10 cm
  • Bladstruktur: 32-lags smidd
  • Bladets kjernemateriale: VG MAX-stål
  • De ytre lagene på bladet er laget av rustfritt stål
  • Bladets hardhet: 61±1 HRC
  • Slipevinkel: 10° - betydelig skarpere enn europeiske kniver
  • Håndlaget i Japan

Japanske kjøkkenkniver er av svært hardt og tynt metall. Derfor må de ikke hamres eller vris inn i harde materialer, som frossent eller beinet kjøtt, kokosnøtt, glasslokk osv. Det er en reell risiko for at biter løsner fra stålet. Kjøkkenkniver av høy kvalitet bør heller aldri vaskes i oppvaskmaskin, helst umiddelbart etter bruk med en rask vask og tørking med vann. Alle løsninger der knivbladene ikke er i kontakt med andre metallgjenstander, er egnet for oppbevaring.

Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
4901601354584EAN:
  • Spesifikasjoner
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på