KAI Shun Classic DM0719 20 cm - kokkekniv med oval sliping

Artikkelnr: C59084
  • Oval, slipt kokkekniv
  • Enkel å slipe, holder seg svært skarp
  • Bladets hardhet: 61 HRC
  • Vinkel for sliping: 10
2621 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  6-10 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

I motsetning til vanlige husholdningskniver som er presset av vanlig stål, holder en japansk spesialslipt profesjonell flerlagskniv skarpheten i lengre tid og er enklere å slipe. DM-0719 kokkekniv er en utmerket allroundkniv som egner seg til å skjære kjøtt, fisk og grønnsaker.

Shun-knivenes bladmateriale, bladprofil og håndslipte egg gir en uovertruffen skarphet som gjør at kniven kan skjære gjennom selv de hardeste materialer. Den enestående skarpheten sammen med en balansert vektfordeling gjør det enkelt og behagelig å arbeide med kniven. Shun passer både for hobbykokker hjemme og profesjonelle på restaurantkjøkkenet. Knivenes håndtak er laget av hygienisk pakka-tre og har ingen sømmer som samler smuss.

KAI Hver Shun-kniv er smidd i vakkert damaskusstål med 32 lag. Shun-kniven er en unik kunstnerisk kombinasjon av håndverk, teknologi og design. Inspirert av kunsten å smi samuraisverd, gjør produksjonsteknikken det mulig å lage de fineste kokkeknivene også i vestlige knivformer.

Kjennetegn:

  • D-formet høyrehåndshåndtak
  • Håndtak i pakka-tre, utmerket grep og fuktbestandighet. Glansfull overflate.
  • Håndtakets lengde: 12,2 cm
  • Bladets lengde: 20 cm
  • Bladkonstruksjon: 32-lags smidd
  • Bladets kjernemateriale: VG-10 stål (en blanding av kobolt, molybden og vanadium)
  • Bladets ytre lag: rustfritt stål
  • Bladets hardhet: 61 HRC
  • Slipevinkel: 10-15° - betydelig skarpere enn europeiske kniver
  • Laget for hånd i Japan

Japanske kjøkkenkniver er laget av svært hardt og tynt metall. Derfor må de ikke hakkes eller vris inn i harde materialer som frossent eller beinete kjøtt, kokosnøtter, bokser etc. Det er fare for at biter av stålet kan løsne. Kvalitetskniver bør heller ikke vaskes i oppvaskmaskin, men helst vaskes raskt for hånd og tørkes etter bruk. For oppbevaring er alle løsninger egnet der knivene ikke kommer i kontakt med andre metallgjenstander.

Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
4901601589504EAN:
  • Spesifikasjoner
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på