KAI Shun Classic DM0718 18 cm - Santoku-kniv med oval sliping

Artikkelnr: C59083
  • Santoku - japansk allroundkniv
  • Holder seg skarp lenge
  • Bladets hardhet: 61 HRC
  • Vinkel for bryting: 10
2665 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  6-10 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

I motsetning til en vanlig husholdningskniv laget av presset metallplate, holder en japansk, dyktig slipt profesjonell kniv med flerlagsslipt blad skarpheten lenger og er lettere å slipe tilbake til sin opprinnelige tilstand. DM-0718 Santoku er en tradisjonell japansk universalkniv som egner seg til å skjære kjøtt, fisk og grønnsaker.

Shun-knivenes bladmateriale, bladprofil og håndslipte egg gir en uslåelig skarphet som gjør at kniven kan skjære gjennom selv de hardeste materialer. Den enestående skarpheten kombinert med en balansert vektfordeling gir en smidig og komfortabel håndtering av kniven. Shun passer både for amatørbrukere i hjemmet og profesjonelle kokker på restaurantkjøkkenet. Knivenes håndtak er laget av hygienisk pakka-tre og har ingen smussfangende skjøter.

KAI Hver Shun-kniv er smidd av vakkert damaskusstål i 32 lag. Shun-kniven er en unik kunstnerisk kombinasjon av håndverk, teknologi og design. Inspirert av samuraienes mestere i sverdsmedkunst, gjør produksjonsteknikken til de fineste kokkeknivene det også mulig å produsere Shun-kniver med vestlige bladformer.

Kjennetegn:

  • D-formet håndtak for høyrehendte
  • Håndtak i pakka-tre, utmerket grep og vannbestandighet. Glansfull overflate.
  • Håndtakets lengde: 12,2 cm
  • Bladlengde: 18 cm
  • Bladkonstruksjon: 32 lag smidd stål
  • Bladets kjernemateriale: VG-10-stål (en blanding av kobolt, molybden og vanadium)
  • Ytre bladlag av rustfritt stål
  • Bladets hardhet: 61 HRC
  • Slipevinkel: 10° - betydelig skarpere enn europeiske kniver
  • Laget for hånd i Japan

Japanske kjøkkenkniver er laget av svært hardt og tynt metall. Derfor bør de ikke brukes til å hogge eller vri mot harde materialer som frossent eller utbeinet kjøtt, kokosnøtter, boksåpnere etc. Risikoen er at biter kan løsne fra bladet. Kvalitetskniver bør heller ikke vaskes i oppvaskmaskin, men i stedet håndvaskes raskt og tørkes etter bruk. Oppbevar knivene slik at bladet ikke kommer i kontakt med andre metallgjenstander.

Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
4901601589481EAN:
  • Spesifikasjoner
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på