Oppdatert 2023-modell der mangotrehåndtaket er endret til bjørk og brødkniven er endret til en kokkekniv.
SATAKEs japanske knivkultur er representert med sashimi-, santoku-, brød- og grønnsakskniver og en grønnsakshakker.
Knivene med bjørkehåndtak har en slipevinkel på 15 grader. Knivsettet leveres i en vakker gaveeske, så dette er et flott gavealternativ til en venn eller et familiemedlem.
SATAKE er et av Japans mest kjente knivmerker og har vært Japans ledende knivmerke siden 1940
Kjennetegn
- Sashimi-, santoku-, kokke- og grønnsakskniv og grønnsakshakker
- Leveres i gaveeske
- Håndtak i bjørketre
- Stålets hardhet: 58±1 HRC
Japanske kjøkkenkniver er av svært hardt og tynt metall og må derfor ikke hamres eller vris inn i harde materialer, som frossent eller beinet kjøtt, kokosnøtt, glasslokk osv. Det er en reell risiko for at biter løsner fra stålet. Kjøkkenkniver av høy kvalitet bør heller aldri vaskes i oppvaskmaskin, men helst umiddelbart etter bruk med en rask vannvask og tørking. Enhver løsning der knivbladene ikke er i kontakt med andre metallgjenstander, er egnet for oppbevaring.
Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
4956617601085EAN: