SATAKEs japanske knivkultur er representert med en sashimi- og santokniv og en hakkekniv. Knivene med bjørkehåndtak har en slipevinkel på 15 grader. Knivsettet leveres i en vakker gaveeske, så dette er et flott gavealternativ til en venn eller et familiemedlem.
SATAKE er et av Japans mest kjente knivmerker. Det har vært Japans ledende knivmerke siden 1940
Kjennetegn
- Noushu Masamune Saku Yanagiba, japansk sashimikniv
- Noushu Masamune Saku Santoku, tradisjonell japansk universalkniv, bladlengde 30 cm, bladlengde 17 cm og bredde 4,4 cm
- Noushu Masamune Saku Nakiri, japansk utskjæringskniv, full lengde 30 cm, bladlengde 16 cm og bredde 4,9 cm
Bladets hardhet: 58±1 HRC
Slipingsvinkel 10-15°
Japanske kjøkkenkniver er laget av svært hardt og tynt metall. Derfor må de ikke hamres eller vris inn i harde materialer, som frossent eller beinkjøtt, kokosnøtt, glasslokk osv. Det er en reell risiko for at biter løsner fra stålet. Kjøkkenkniver av høy kvalitet bør heller aldri vaskes i oppvaskmaskin, men helst umiddelbart etter bruk med en rask vask med vann og tørking. Alle løsninger der knivbladene ikke er i kontakt med andre metallgjenstander, er egnet for oppbevaring.
Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
4956617601061EAN: