Hama Fit Watch 6910 Smart Watch Svart

Artikkelnr: C38393
1039 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Smartklokke og fitnesstracker med integrert GPS og puls- og oksygenmåling i blodet, for en sunn livsstil og aktiv trening. Beskyttelsesklasse IP68 gjør den vanntette treningsmåleren egnet for alle aktiviteter i og på vann.

 • 14 typer sport kan lagres på sportsklokken
 • 1,28" Full Touch LCD-skjerm for rask oversikt over alle funksjoner
 • 6 dagers driftstid - én batterilading
 • Måling av puls og oksygen i blodet
 • Praktisk lading med magnetisk lading

Du vil ha alt på et øyeblikk, men en digital treningsmåler passer ikke stilen din? Ja, du kan virkelig få alt med denne klassisk elegante smartklokken: GPS og andre løpeklokkefunksjoner som skritteller, musikkkontroll og pulsovervåking er bare begynnelsen. Med denne perfekte følgesvennen i hverdagen din vil du alltid holde deg på sporet med dine profesjonelle og sportslige mål og vite nøyaktig hvor du står i enhver situasjon.

Fullfarge og intuitiv: Den stilige treningsklokken har en brukervennlig 1.28" LCD-skjerm med full touch og kommer med en rekke funksjoner som beriker hverdagen. Displayet for WhatsApp og andre varsler og den praktiske lommelyktfunksjonen er bare to små eksempler Det store displayet på smartklokken "Fit Watch 6910" garanterer perfekt oversikt over alle viktige data - også under trening. Samtidig har du full kontroll over musikkkontrollene, enten du er på vei til jobb , trene for et halvmaraton eller slappe av ved sjøen Ingenting ikke lenger irriterende knappetrykk, du har all relevant informasjon for hånden.

Bør den vakre analoge klokken med elegant urskive måtte vike for en digital versjon? Ikke bekymre deg for det, da dette ikke er en typisk sportsklokke slik du vanligvis tenker på den. Dette er en smart treningsklokke som er perfekt for alle de som liker at klokkene deres skal være stilige og smarte på samme tid.

Fra å våkne sakte om morgenen, gjennom hverdagsstress og idrettsøkter, til hvile og dyp søvn om natten: avhengig av tid på døgnet opplever pulsen vår mange topper og bunner. Den riktige pulsmåleren gir viktig informasjon om din nåværende kondisjon og helsesituasjon raskt og i sanntid. Takket være den integrerte sensoren kan den smarte trackeren registrere pulsen – 24 timer i døgnet, 7 dager i uken – og vise historikken i appen. Du trenger ikke en ubehagelig bryststropp som kommer i veien, for målingen tas direkte på håndleddet gjennom det diskrete armbåndsuret.

Oksygeninnholdet i blodet gir også viktige og relativt tidlige indikasjoner på dagens helsetilstand. Med en nøyaktig måling og friske mennesker er standardverdien for oksygenmetning 95 % til 99 %. Hvis denne verdien er lavere - dvs. mindre oksygen transporteres i blodet - dette kan tyde på å utvikle plager og deres årsaker. Disse kan for eksempel være direkte relatert til lungene, slik som de første tegnene på astma eller søvnapné, eller svimmelhet, forstyrrelser i det kardiovaskulære systemet eller til og med hjertesvikt.

Selvfølgelig kan ingen smartklokke eller treningsmåler med blodoksygenmåling erstatte et besøk hos allmennlegen eller spesialisten. Men ytelsen og effektiviteten til lungefunksjonen - som med andre organer - er så viktige byggesteiner for fysisk helse at en rask sammenligning av klokker fortsatt kan gi nyttig informasjon. Med smartklokken «Fit Watch 6910» måles blodets oksygenmetning på et blunk og du får verdifulle helsedata direkte og enkelt på smarttelefonen.

Du får også praktisk lading med Magnetic Charge - den medfølgende ladekabelen kobles til smartklokken via en magnet.

4047443489012EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på