Minifinder Pico 4G Personlig Alarm Nøkkelring Svart

Artikkelnr: C38319
3522 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

MiniFinder Pico GPS Alarm. Innovativ GPS-sender med alarm og sporingsfunksjon.

 • Liten, fleksibel og mobil GPS-alarm
 • GPS-alarm med alarmknapp og ringefunksjon
 • GPS-sporing i sanntid
 • Mobil GPS med alarmfunksjoner
 • Fallarm

Pico er en innovativ GPS-tracker med alarm som garanterer nøyaktig posisjonering både innendørs og utendørs. GPS-trackeren, som bruker 4G-nettverket, kan spore og forhindre tyveri av en rekke verdisaker. Siden den også er utstyrt med en alarmfunksjon, kan du bruke enheten som en personlig alarm for å øke din personlige sikkerhet eller sikkerheten til en du er glad i.

Enten du vil bruke Pico GPS-alarmer for å øke din egen sikkerhet eller gi noen som står deg nær en mobil trygghetsalarm, vil Pico gjøre livet ditt enklere. GPS-senderen din kan brukes til å spore verdisaker og personlige eiendeler. Den kan også brukes av virksomheter som ønsker å effektivisere sin daglige drift.

Takket være den minimale størrelsen kan MiniFinder Pico enkelt tas med deg ved enhver anledning. Bær trackeren i en veske, i et anheng rundt halsen, eller plasser den i verdisaker. Den hendige størrelsen gjør at denne GPS-alarmen lett kan skjules for uvedkommende. Din Pico-tracker har også et kraftig batteri som varer i 72 timer i standby-modus.

MiniFinders mobile GPS-alarm er utstyrt med en tydelig alarmknapp som lar alarmeieren raskt varsle forhåndsvalgte mottakere om nødvendig. Videre har denne mobile GPS-alarmen også en innebygd ringefunksjon som gjør det mulig for brukere å snakke med alarmmottakeren. For ekstra sikkerhet kan den mobile GPS-alarmen kobles direkte til en alarmsentral.

MiniFinder Pico er en effektiv GPS-tracker som også kan brukes av folk som ønsker å overvåke verdisaker. De innovative sporingsfunksjonene som denne GPS-trackeren tilbyr gjør at den kan brukes som en omfattende tyverisikring. Pico registrerer enhetens nøyaktige posisjonering i sanntid, og sikrer rask hjelp hvis en situasjon krever det. Videre lagres alle stillinger i systemet i ett år.

Pico GPS-alarm er utstyrt med flere smarte alarmfunksjoner. Pico alarmerer hvis brukeren faller, samt hvis den mobile GPS-alarmen beveger seg utenfor et merket sikkerhetsområde. Pico kan også varsle forhåndsvalgte mottakere hvis eiendommen settes i bevegelse eller hvis en forhåndsinnstilt fartsgrense overskrides.

MiniFinder streifer fritt mellom ulike nettverk for å oppnå best mulig GSM-mottak. Dette betyr også at den mobile trygghetsalarmen fungerer ved strømbrudd.

Det innovative alarm- og sporingssystemet MiniFinder GO er en utmerket støtte som gjennom flere smarte funksjoner bidrar til økt sikkerhet og trygghet for mennesker og eiendeler. MiniFinder GO er et brukervennlig system tilpasset GPS tracker som er tilgjengelig via mobiltelefon, datamaskin og nettbrett. Appen kan lastes ned gratis via App Store eller Google Play.

Abonnement kreves
Abonnementskostnader kommer i tillegg for GPS-posisjonering og full funksjonalitet.

Spesifikasjoner
Dimensjoner: 60 mm × 41 mm × 16 mm
Vekt: 35g
Oppladbart batteri, Lithium-ion, 900mAh
GSM-bånd: 850/1900Mhz, 900/1800Mhz
Strømkilde: 110–220V inngang, 5V utgang
Driftstemperatur: -10°C ~ +60°C
GPS-festetid: Active 1s, Hot 35s, Cold 45s
GPS-følsomhet: -158dB
Nøyaktighet (posisjon): 5m
GPS-brikke: u-Blox 7
Fuktighet: 5 % til 95 % Ikke-kondenserende
Batterilevetid: 72 timer i standby
Minne: 8Mb (flashminne)
Sensor: Innebygd 3D G-sensor (fra BOSCH)
LED: 2 lys som indikerer GPS, GSM og spenning
Knapper: SOS og av/på-knapp

7350090727725EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på