Taurus Stavstøvsuger Homeland Digital Flex

Artikkelnr: C42022
2350 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Trådløs stavstøvsuger med høy 25 kPa sugekraft, kjøretid opptil 55 min (ECO-modus), 3 hastigheter: ECO, MIN, MAX og utstyrt med Turbo brush All Road, en motorisert børste som passer for alle overflater.

 • Hurtiglading 3-4 timer
 • Kjøretid: opptil 55 min (ECO-modus)
 • 3 hastigheter: ECO, MIN, MAX
 • Avtakbare og vaskbare filtre
 • Turbobørste All Road motorisert børste egnet for alle overflater

Taurus Homeland Digital Flex-støvsugeren er en praktisk og funksjonell trådløs støvsuger. Den har et 180º fleksibelt rør, ideelt for å oppnå perfekt støvsuging under møbler og sofaer. Ikke gå glipp av noen hjørner takket være dens høyytelses børsteløse motor som garanterer stor sugekraft. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for kabler for å nå de vanskeligste fordypningene: Taurus Homeland batteridrevne stavstøvsugere gir deg maksimal rengjøring.

Den plukker opp skitt effektivt takket være dens 25 kPa sugekraft. Taurus Homeland Digital Flex håndtakstøvsuger kan brukes på alle typer gulv: steintøy, fliser, parkett, linoleum og tepper. En moderne og funksjonell trådløs støvsuger som holder gulvet i huset ditt glitrende.

Dens ergonomiske design gjør at den kan oppbevares sammenfoldet, uten å ta opp mye ekstra plass, som ofte er tilfellet med andre støvsugere. Denne kraftige poseløse støvsugeren har også et avtakbart 25,9v og 2500mAh litiumbatteri, noe som gir mulighet for rask lading som varer totalt i tre til fire timer. Dens totale driftstid når 55 minutter når den brukes i MIN-modus, men kan nå 60 minutter uten motorisert tilbehør.

Den tilbyr også tre sugehastigheter, noe som gjør den til en allsidig og funksjonell trådløs stavstøvsuger. Velg mellom ECO, MIN eller MAX avhengig av dine spesifikke rengjøringsbehov ved å bruke skjermen. Sjekk også batterinivået og de forskjellige hastighetene gjennom denne skjermen.

Den avtagbare og avtakbare Triple Advance Filtration-tanken gjør det raskt og enkelt å tømme denne støvsugeren. Den har vaskbare og avtakbare filtre for bedre ytelse. I tillegg garanterer Turbobrush All Road motoriserte sko til denne batteridrevne stavstøvsugeren et uslåelig resultat.

Den enkle håndteringen, takket være den optiske LED-fronten og gummihjulene, gjør det enklere enn noen gang å fjerne skitt. Den har et ergonomisk håndtak med soft touch, en parkeringsposisjon i tilfelle du må slutte å støvsuge en stund og en støtte til å henge på veggen. Si farvel til kabler og nyt Taurus Homeland Digital Flex håndholdt støvsuger.

Denne leveres med: veggfeste, tilbehørsholder, ekstra langt håndtak og 2 i 1 børste.

8414234489210EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på