Helt i rustfritt stål og et utmerket valg for alle som setter pris på japanske kniver. En utmerket kokkekniv for både hjemmekokker og profesjonelle kokker. Denne allsidige kniven kan brukes til alt fra å skjære grønnsaker til kjøtt og fisk. Knivens skarpe blad er laget av det svært harde 1K6-rustfrie stålet med et karboninnhold på 0,8 %. Dette sterke stålet holder seg skarpt betydelig lenger enn gjennomsnittlige kniver. Bladet er satinert og slipt i en konkav vinkel, noe som gjør den egnet for både høyre- og venstrehendte kokker. Ergonomisk, komfortabelt og velformet håndtak.
Egenskaper
- Stilig og moderne japansk kokkekniv med sømløs konstruksjon fra blad til håndtak
- Bladets hardhet: 58±1 HRC
- Bladets lengde 21 cm
- Holder seg skarp og er enkel å slipe
Japanske kjøkkenkniver er laget av svært hardt og tynt metall. Derfor bør de ikke brukes til å hakke eller vri harde stoffer som isete eller beinete kjøtt, kokosnøtt, glasslokk etc. Risikoen er at biter kan løsne fra bladet. Kvalitetskjøkkenkniver bør heller ikke vaskes i oppvaskmaskin, men bør vaskes og tørkes raskt for hånd etter bruk. Oppbevaring bør skje på en måte der knivbladene ikke kommer i kontakt med andre metallgjenstander.