Santoku-kniv 18 cm, Sandviks mest velbalanserte knivstål med fremragende eggegenskaper som gir en fantastisk skarp egg, høy hardhet, eksepsjonell styrke og god korrosjonsbestandighet
Godkjent av det danske kokkelandslaget
12C27™ er Sandviks mest velbalanserte knivstål med fremragende eggegenskaper som gir en fantastisk skarp egg, høy hardhet, eksepsjonell styrke og god korrosjonsbestandighet. Av våre knivserier er denne serien den enkleste å etterslipe for å gjenvinne en fantastisk skarphet. En kniv i klassisk design. Denne Santoku-kniven er det riktige valget når du skal skjære, skjære i terninger og hakke. Ego-brukerne vil også se at disse knivene er optimale for hakking av svært små biter, noe som gjør prepping på kjøkkenet enkelt og med et perfekt resultat. Utformingen gir riktig balanse og vinkel for optimal skjæreytelse.
Ego er designet i Norge av Wilfa, som har vært i hus siden 1948 - godkjent av profesjonelle kokker.
Spesifikasjoner:
Ego ES18SK 18 cm santoku-kniv
Blad: Sandvik12C27
HRC: 58±2
Håndtak: Rustfritt stål + G10
Slipevinkel: 15
Balansepunkt: midt
Anbefalt av det danske kokkelandslaget