Satake har utviklet en kjøttpresse som er perfekt til kjøtt og burgere. Denne rektangulære pressen er rutete i bunnen, og den perfekte vekten sørger for at et kjøttstykke eller for eksempel bacon får en virkelig god og jevn stekeflate.
Vil du lage smashburgere? Varm opp en støpejernsgrill eller stekepanne, og legg en rund, ukrydret kule av grovmalt storfekjøtt på den. Press kjøttet med Satake Smash Burger Press. Trykk godt til og gjør burgerbiffene helt flate. Krydre med rikelig med salt og pepper, og la undersiden "brenne" slik at du får en skikkelig deilig overflate. Skrap av med en god, tynn slikkepott og snu en gang. Krydre den andre siden og stek til den er ferdig. Sett sammen burgeren, tilsett ost og server umiddelbart.
- Mål: 10,7 x 20,7 cm
- Høyde: 7,2 cm
- Vekt: 1 018 g
