Lag mat som på restaurant, men hjemme!
Sous vide-komfyrer har lenge vært brukt i restaurantkjøkken, men blir stadig mer populære og passer perfekt til hjemmekjøkkenet.
Sous vide er en tilberedningsmetode som koker mat i vakuum for å bevare næring, mineraler og smak. Immersion Sous Vide Pro+ er en sirkulator som gir perfekte resultater for kjøtt, fisk og grønnsaker.
Immersion Sous Vide Pro+ roterer vannet for en mer presis og konstant temperatur og tilberedning.
Produktet inkluderer et stativ og plastkuler. Plastkulene danner et flytende lokk som opprettholder en jevn vanntemperatur og reduserer fordampingen. Stativet på sin side forbedrer vannsirkulasjonen rundt råvaren og kan romme opptil 4 vakuumpakkede porsjoner.
For sikrere bruk og beskyttelse av den innebygde elektronikken er Immersion Sous Vide Pro+ IPX-sertifisert, noe som betyr at den er vann- og sprutbestandig.
Du kan velge en temperatur mellom 25-90 °C og stille inn en timer i opptil 72 timer. Tilbered opptil 2 kg kjøtt, og føl deg trygg med automatisk utkobling.
Vi anbefaler å bruke den sammen med våre vakuumpakkere.
- Stativ medfølger for bedre vannsirkulasjon og plastkuler for å redusere fordampning
- Lag mat som på en restaurant, men hjemme med profesjonelt utstyr
- Vann- og sprutbestandig - IPX-sertifisert
- Kompatibel med gryter eller beholdere som rommer fra 5 l til 20 l vann
- Temperaturinnstilling mellom 25-90 °C og en timer på opptil 72 timer