MINIFINDER Sporingsenhet Rex 4G til Jakthunder

Artikkelnr: C38324
5929 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

MiniFinder Rex er en GPS-basert hundesøker med ubegrenset rekkevidde og sanntidssporing.

 • Sanntidsposisjonering
 • Ledende LED-lys
 • Skalleindikator
 • Vibrasjonskommandoer
 • Lang batterilevetid

MiniFinder Rex er en sporingsenhet spesialdesignet for å ta jakten til neste nivå. Den er full av nøye utvalgte funksjoner for å lette jakten sammen med din jakthund. Den har ubegrenset rekkevidde og fungerer uavhengig av hvor jakthunden din er. Ved å koble den til jaktappen MiniFinder Hunter får du tilgang til flere nyttige funksjoner.

Den kraftige LED-lampen hjelper deg med å lokalisere hunden under nattjakten i en avstand på opptil 200 meter, noe som gjør at jakthunden er synlig om den nærmer seg en vei eller en jernbane for eksempel. Sammen med markedets nye jaktapp MiniFinder Hunter aktiverer du enkelt lyset på hundefyren, sammen med flere andre smarte funksjoner. Appen har spesialutviklede funksjoner for jakt og hundetrening som vibrasjon og hodeskalleindikator. MiniFinder Hunter er gratis det første året, deretter kommer en årlig kostnad på SEK 699/år i tillegg.

MinFinder Rex er designet slik at du ikke trenger å bekymre deg for neste lading. Batteriet varer i hele 100 timer ved aktiv bruk, og minst 10 dager ved mindre aktiv bruk. Dette er takket være dens MLPC-algoritme, MiniFinder lavt strømforbruk, som bidrar til lavt energiforbruk. MiniFinder Rex har også helt ubegrenset rekkevidde og uslåelig presisjon.

Vår jaktsporer inneholder flere innovative funksjoner. Den har blant annet en moderne hodeskalleindikator som gir deg som jeger viktig informasjon om din jakthunds oppførsel. Du får et varsel ved bjeffing og får samtidig informasjon om lydnivået, en funksjon som er spesielt god hvis du ikke er i nærheten av jakthunden.

Med den innebygde vibrasjonen kan du også sende forskjellige vibrasjonskommandoer til jakthunden. Gjennom denne funksjonen kan du få jakthunden til for eksempel å slutte å bjeffe og stoppe. På denne måten kan du som jeger styre hunden din, også eksternt. Funksjonen kan også brukes i hundetrening som treningshalsbånd for å lære hunden innkalling og andre kommandoer.

Abonnement kreves
Det første året er gratis, deretter 699 SEK/år.

Spesifikasjoner
Dimensjoner: 80 mm × 40 mm × 30 mm
Vekt: 100g
System: MiniFinder Firmware MFLPC™
Nettverk: 4G, LTE-M, CAT-M1, GSM
Grensesnitt: USB-C
Strømkilde: 1A~1,5A
Bluetooth: BLE5.0
G-sensor: Ja
Batterilevetid: 100 timer ved aktiv bruk
Ladespenning: 100~240V AC 50/60Hz Utgang: 5.0V DC2.0A
Minne: 16M (Flash-minne)
Vanntett. Ja, IPX7
LED: 3 som indikerer GPS, GSM og spenning
Ledende LED-lys: Ja, 200m rekkevidde
Knapper: 1 knapp (på/av)
Speaker: Ja
Mikrofon: Ja
Vibrasjon. Ja
Høysensitiv GPS/GLONASS-mottaker. Ja
WIFI: 2.4 GHz, 802.11 b/g/n
Kompatibilitet med halskjede: 2.54 cm

7350090728098EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på