MINIFINDER Tracker Atto Pro 4G til Husdyr

Artikkelnr: C38323
3821 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

MiniFinder Atto Pro GPS Tracker tilbyr revolusjonerende GPS-sporing for dyr.

 • Sporingssenderen registrerer dyrets posisjonering i sanntid.
 • Geofence – Atto Pro varsler hvis dyret ditt forlater et sikkerhetsområde
 • Skalleindikator
 • IP67- 100% vanntett
 • Flashminne

MiniFinder Atto Pro er en kompakt GPS-enhet som er perfekt for alle slags dyr, fra små katter og hunder til større dyr som hester og storfe. Denne lette og lille enheten kan enkelt festes til et kattehalsbånd eller hundehalsbånd og kan lokalisere en tapt katt eller spore en hund på flukt med imponerende presisjon. Større dyr som hester og storfe kan også enkelt og effektivt beskyttes mot tyveri ved hjelp av Atto Pro.

Atto Pro er IP67-sertifisert og tåler kontinuerlig bruk utendørs, uansett vær. MiniFinder Atto Pro har også lang batterilevetid og gir deg automatisk beskjed når batteriet synker under en viss prosentandel. Den medfølgende magnetiske laderen sørger for rask og effektiv lading av trackeren din.

Den gir forhåndsvalgte mottakere dyrets posisjonering i sanntid. Atto Pros utviklede GPS- og GSM-mottak bidrar til effektiv sporing med høy presisjon, selv i områder med svak mobildekning. Alle posisjonsdata lagres i sporingssystemet i ett år og dyrets bevegelsesmønster kan enkelt vises i etterkant.

MiniFinder Atto Pro er utstyrt med en effektiv hodeskalleindikator som kan være nyttig når du ikke er i nærheten av dyret, spesielt egnet for deg som hundeeier. Skallindikatoren gir dyreeieren mulighet til å høre hvordan dyret oppfører seg og hva som skjer i området. Nyttig funksjon hvis hunden for eksempel er alene hjemme eller har rømt.

Dyr, spesielt kattunger og valper, kan være nysgjerrige og vil utforske ukjente områder. Via Atto Pro og dens geofence-funksjon kan du sikre områder og markere dem på kartet. Hvis dyret forlater et sikkerhetsområde, sender Atto Pro automatisk en alarm. For ekstra sikkerhet kan flere personer få tilgang til systemet og sammen holde dyrene under oppsyn.

Ved tapt GSM-signal logges alle posisjoner i flashminnet. Posisjonene overføres til MiniFinder GO når de er koblet til GSM.

Minifinders smarte GPS-trackere er koblet til et innovativt alarm- og sporingssystem; MiniFinder GO. Det er et utmerket hjelpemiddel som gjennom flere smarte funksjoner bidrar til økt trygghet og trygghet for deg og din hund eller katt. MiniFinder GO er et brukervennlig system som er tilgjengelig via mobiltelefon, datamaskin og nettbrett. Appen kan lastes ned gratis via App Store eller Google Play.

Abonnement kreves
Abonnementskostnader kommer i tillegg for GPS-posisjonering og full funksjonalitet.

Spesifikasjoner
Dimensjoner: 65 mm × 35 mm × 16 mm
Vekt: 39g
Batteri: Oppladbart, 3.7V, 850mAh
GSM-bånd: Quad Band GSM 850/900/1800/1900Mhz
Strømkilde: 5V DC
Driftstemperatur: -20°C til +65°C
GPS-festetid: Aktiv 1s, Hot 2s, Cold 26s
GPS-følsomhet: -158dB
Nøyaktighet (posisjon): 5 meter
GPS-brikke: Ublox M8130 (AGPS-støtte)
Bluetooth: BT5.0 LE
Fuktighet: 5 % til 95 % Ikke-kondenserende
Batterilevetid: Opptil 72 timer i standby
Minne: 1Mb (flashminne)
Vanntett: Ja. IP67 sertifisert.
LED: 3 lys som indikerer GPS, GSM og spenning

7350090728036EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på