MANFROTTO Stativkit Element MII Mobil BT Kulehode Alu Svart

Artikkelnr: C17121
2694 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Element MII Mobile Bluetooth Aluminium Svart

 • Klemme og BT fjernkontroll for god oppretting av mobilt innhold
 • Robust, kompakt og lett aluminiumskonstruksjon
 • Fengende og ikonisk grafikk gjør at den skiller seg ut fra mengden
 • Enkel og behagelig å ha med i den polstrede skuldervesken
 • Designet for å støtte smarttelefoner og kameraer opp til 8 kg

Ideell for hobby- og ambisiøse fotografer som også bruker kompakte kameraer, speilløse, DSLR og smarttelefoner. Manfrotto Element MII Mobile BT Aluminium Stand er lett på skulderen og stabil på bakken, noe som lar fotografer som bruker både smarttelefoner og kameraer enkelt og trygt bytte fra en enhet til en annen, avhengig av deres behov.

Element MII-serien er utviklingen av Element Big-serien. Element MII, som står for både MADE IN ITALY og MARK 2, tilbyr høy kvalitet, feilfri konstruksjon, elegant design og flere spennende oppgraderinger og verdifulle funksjoner. I tillegg er den utstyrt med Manfrottos ikoniske Universal Smartphone-klemme og Bluetooth-fjernkontroll for fantastisk kreativ frihet innen smartfonografi. MCLAMP holder smarttelefonen din sikkert og festes til kamerafeste via 1/4" intern gjenge, for enkle stillbilder og video-smartfonografi. Den støtter alle smarttelefoner opp til 8,4 cm bredde. Den Bluetooth®-sertifiserte fjernkontrollen med énknappsteknikk kan brukes opp til 27,5 m  fra telefonen og krever ingen app.

Element MII Mobile BT Aluminium Stativet er ekstremt kompakt, lett og pålitelig og gir overlegen design og må-ha funksjoner, og er ideell for å slippe kreativiteten din når du er på farten. Den når opp til 160 cm, brettes ned til 42,5 cm og veier bare 1,55 kg.

Element MII Aluminium Black har en nyttelast på opptil 8 kg, noe som betyr at den også er egnet for tyngre zoomlinser, der et solid stativ er viktig for skarpe bilder.

Kulehodet av aluminium gjør det mulig for brukere av Element MII å glede seg over de jevneste bevegelsene for å ramme inn bildene sine og låse kameraet godt i ønsket posisjon. Den har en dobbeltlåset design med en stor primærknott for å kontrollere kulens bevegelse, og en mindre sekundærknott for å aktivere den 360° uavhengige pannen. Hodet har en inkludert høykvalitets teknopolymer 200PL-PRO lysplate, som både er sterk og lett og kompatibel med Arca-Swiss og Manfrotto RC2 hodefeste. Dens gummiben griper tett, selv i de mest kantete stillingene.

Den robuste aluminiumsspindelen gir gjennomgående eksepsjonell stabilitet og pålitelighet i feltet. Den geniale kjernen holder størrelsen på et minimum ved å ta imot de patenterte benvinkelvelgerne, noe som muliggjør rask endring av benvinkelen for rask og nøyaktig kameraposisjonering.

Det raske benåpningssystemet og den ergonomiske pivoten låser bena godt på plass, noe som muliggjør øyeblikkelig justering og holder oppmerksomheten underveis.

Fotografer kan dra nytte av kroken i bunnen av midtre søyle, for å legge til ekstra vekt for ekstra stabilitet ved behov.

De livlige, iøynefallende fargene og grafikken gjør disse modellene perfekte for å uttrykke din individualitet.
Element MII Mobile BT Aluminium Black Stativ følger deg lett overalt og er alltid behagelig å bære takket være den polstrede bærevesken.

8024221700183EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på