MANFROTTO Stativkit Element MII Kulehode Alu Svart

Artikkelnr: C17120
2165 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Element MII Aluminium

 • Lett på skulderen og stabil på bakken
 • Robust, kompakt og lett aluminiumskonstruksjon
 • Fin og ikonisk grafikk gjør at den skiller seg ut fra mengden
 • Enkel og behagelig å ha med den polstrede skuldervesken
 • Designet for å støtte DSLR og kompakte systemkameraer

Ideell for hobby- og ambisiøse fotografer som bruker kompakte kameraer, CSC speilfrie og DSLR-kameraer. Manfrotto Element MII Aluminium er lett på skuldrene og stabilt på bakken.

Element MII-serien er en utvikling av Element Big-serien. Element MII, som står for både MADE IN ITALY og MARK 2, tilbyr høy kvalitet, feilfri konstruksjon, elegant design og flere spennende oppgraderinger og verdifulle funksjoner.
Element MII Aluminium er ekstremt kompakt, lett og pålitelig, gir overlegen design og må-ha funksjoner og er ideell for å slippe kreativiteten løs når du er på farten. Den når opp til 160 cm, felles sammen til 42,5 cm og veier bare 1,55 kg.

Element MII Aluminium Black har en nyttelast på opptil 8 kg, noe som betyr at den også er egnet for tyngre zoomlinser der et solid stativ er viktig for skarpe bilder.

Kulehodet i aluminium gjør det mulig for brukere av Element MII å glede seg over de jevneste bevegelsene for å ramme inn bildene sine og låse kameraet i riktig posisjon. Den har en dobbel låsdesign med et stort primærratt for å kontrollere bevegelsen av kulen, og et mindre sekundært ratt for å aktivere den 360° uavhengige panoreringen. Hodet leveres med en høykvalitets teknopolymer 200PL-PRO lysplate som er både sterk og lett, og kompatibel med Arca-typen og Manfrotto RC2 hodebraketter. Dens gummiinnsatser griper tett, selv på de mest vinklede skuddene.

Den robuste aluminiumsspindelen gir gjennomgående eksepsjonell stabilitet og pålitelighet i feltet. Den geniale kjernen holder størrelsen på et minimum ved å ta imot de patenterte benvinkelfelgerne, noe som muliggjør rask endring av benvinkelen for rask og nøyaktig kameraposisjonering.

Det raske benåpningssystemet og ergonomisk svivel låser bena godt på plass, noe som gir rask holdning og holder oppmerksomheten rundt fotograferingen.

Fotografer kan ha stor fordel av kroken i bunnen av midtsøylen, for å legge til ekstra vekt for ekstra stabilitet ved behov.

De livlige, iøynefallende fargene og grafikken gjør disse modellene perfekte for å uttrykke din individualitet.

Element MII Aluminium følger deg lett overalt og er alltid behagelig å bære takket være den polstrede bærevesken.

8024221700084EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på