MANFROTTO Stativkit Befree GT Karbonfiber

Artikkelnr: C17114
5105 kr
 
Leveringstid:  Midlertidig tomt

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Stativsett Befree GT Karbonfiber

 • Profesjonelt karbonfiber reisestativsett
 • Overlegen ytelse med maksimal letthet
 • Det nye M-låsesystemet gir rask og sikker håndtering
 • Senterkulehodet sikrer konsekvent og presis innramming
 • Unik premiumdesign, 100% produsert i Italia

Manfrottos Befree GT karbonfiberstativ med kulehode, er den perfekte løsningen for profesjonelle fotografer som trenger overlegen ytelse i lettvekt. Befree GT er den mest profesjonelle avanserte løsningen i Manfrottos brede utvalg av reisestativ. Det er den perfekte kombinasjonen av bærbarhet - bare 43 cm sammenlagt - og imponerende stabilitet, noe som sikrer perfekt og enkel bruk, selv med en 12 kg belastning. Den ergonomiske designen gjør at Manfrotto Befree GT kan være komfortabel, rask og sikker, slik at de mest krevende fotografene raskt og enkelt kan stille utstyret slik at fokuset fortsetter å få det perfekte bildet. Befree GT har en ny solid spindel utformet for å sikre maksimal stabilitet på alle terrengtyper, inkludert de mest ujevne, og alltid holde kameraet stødig og klar til å ta skarpe bilder.
Den har M-lock, den nye vrilåsen utviklet av Manfrotto for å tilfredsstille alle som leter etter en rask, brukervennlig, kompakt løsning. I tillegg har M-Lock ingen utstikkende deler, og mekanismen lukkes helt rundt hodet, gjør at Befree GT lett glir inn og ut av etuiet.

Den ergonomiske vinkelvelgeren er designet for å brukes smidig av både høyre- og venstrehendte fotografer, slik at alle kan endre fotograferingsperspektivet og finne riktig stativinnstilling uten å miste fokus på bildet de ønsker.
Befree GT kan enkelt stilles inn i tre uavhengige benvinkelposisjoner, og sikrer komplette fotograferingsmuligheter for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs. Spindelen til denne innovative modellen har også en Easy Link, som Manfrotto Professional 190 & 055, som gjør at fotografer kan forbedre kreativiteten ved å legge til tilbehør som gjør bildene deres unike og uforglemmelige. Monter belysning eller reflektor, og du kan nå ta fantastiske utendørsbilder som bare kan oppnås med store tilbehørsstativ.

Denne stativet er utstyrt med Manfrottos avanserte, senterkulehode 496 aluminium (MH496-BH), et bærbart, men kraftig og intuitivt hode som gir jevne og presise kamerabevegelser. Dette avanserte kulehodet kombinerer praktiske funksjoner med høy ytelse og har tre uavhengige kontroller som gir allsidighet for alle miljøer. Et viktig ergonomisk ratt, et integrert friksjonsratt justerer spenningen på kulen, slik at utstyrets vekt alltid er perfekt balansert, og bildene er enkelt innrammet. Et uavhengig panoramaratt holder horisonten flat og beveger kameraet horisontalt, og gjør det mulig å ta fantastiske landskapbilder. Innramming av 496 er enklere og åpner ubegrensede alternativer, slik at du kan bruke alle vinkler du kan forestille deg.

Hodet bruker en unik hurtigkoblingsplate som gjør den helt kompatibel med verdens mest brukte standardhodefester: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss plate. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet, kan alle Manfrotto-hodene og nesten alle stativhodene på markedet med Arca-Swiss feste installeres raskt og enkelt uten å fjerne komponenter.

Befree GT er det beste profesjonelle stativet for alle fotografer som ønsker maksimal ytelse, selv når de reiser. Dette robuste, men lette stativet er den optimale kombinasjonen av soliditet, portabilitet, enkel oppsett og håndtering. Den er bygget for å tillate fotografer å uttrykke sin individualitet og oppnå de mest dristige og eksepsjonelle bildene med kameraet, med tillit til at de støttes av en profesjonell løsning som aldri vil skuffe dem.

8024221680676EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på