MANFROTTO Stativkit Befree Advanced Twist Karbonfiber

Artikkelnr: C17112
6311 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Stativsett Befree Advanced Twist Karbonfiber

 • Reisestativsett Advanced Karbonfiber
 • Overlegen ytelse med maksimal letthet
 • Center-kulehode med tre uavhengige ergonomiske ratt
 • Sidelås sikrer rask oppsett med begge hender
 • Unik premiumdesign, 100% produsert i Italia

Manfrottos karbonfiberstativ Befree Advanced med kulehode, er den perfekte løsningen for avanserte hobbyfotografer på jakt etter et superlett stativ som garanterer maksimal ytelse når du er på farten. Karbonfiberbenene er designet for å holde vekten nede på et minimum, samtidig som stabilitet og stivhet sikres. Den ergonomiske designen gjør Manfrotto Befree Advanced karbonfiber intuitiv og rask, slik at de mest krevende fotografene raskt og enkelt kan sette utstyret sitt slik at fokuset deres fortsetter å fange de ønskede bildene. Befree Avansert karbonfiber har en ny spindel av lett og solid magnesium, utviklet for å sikre perfekt stabilitet for alle terrengtyper, inkludert de mest ujevne, og alltid holde kameraet stabilt og klar til å fange skarpe bilder.

Denne modellen er tilgjengelig i M-Lock versjon, den nye vrilåsen utviklet av Manfrotto for å tilfredsstille alle som leter etter en rask, brukervennlig og kompakt løsning. I tillegg har M-Lock ingen fremspringende deler, og mekanismen lukkes perfekt rundt hodet, slik at Befree Advanced Carbon glir lett inn i og ut av vesken.

Den ergonomiske vinkelvelgeren er designet for bruk av både høyre og venstre håndfotografer, slik at alle kan endre fotograferingsperspektivet og finne riktig stativhøyde uten å miste fokus på bildet de ønsker å oppnå. Befree Avansert karbonfiber kan enkelt settes inn i tre uavhengige benvinkelposisjoner, og sikrer fullstendig opptakskapasitet for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs.

Den lette magnesiumspindelen på denne innovative modellen har også Easy Link, som Manfrottos 1905-055-stativ, som gjør det mulig for fotografer å forbedre kreativiteten ved å legge til tilbehør som gjør bildene deres unike og uforglemmelige. Du kan legge til belysning eller reflektor, og ta fantastiske utendørsbilder som bare kan oppnås med et kraftig stativ.

 

Stativet er utstyrt med Manfrottos avanserte 494 center-kulehode aluminium (MH494-BH), et lite, men kraftig og intuitivt hode som gir raske og nøyaktige kamerabevegelser. 494 kulehodet har tre uavhengige kontroller: et hovedratt som styrer kulelåsen, mens integrert friksjonskontroll justerer spenningen på kulen slik at vekten av utstyret alltid er perfekt balansert og bildene enkelt kan komponeres. Et uavhengig panoreringhåndtak holder horisonten flat, beveger kameraet horisontalt, som muliggjør fantastiske landskapsbilder.

Hodet bruker en unik hurtigutløsningsplate som gjør den helt kompatibel med verdens mest brukte hurtigkoblinger: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss-platen. Med denne aluminiumsplaten festet til kameraet, kan alle Manfrotto-hoder og nesten alle stativhoder på markedet, med Arca-Swiss hurtigkobling monteres raskt og enkelt uten at det må demonteres komponenter.

Befree Advanced karbonfiber er det beste valget for dedikerte fotografer som ønsker maksimal komfort og uovertruffen ytelse, selv når de reiser. Dette lette stativet er den optimale kombinasjonen av bærbarhet, stabilitet, enkel oppsett og håndtering. Den er bygget for å tillate fotografer å uttrykke sin individualitet og oppnå de mest dristige og eksepsjonelle bildene med kameraet, med tillit at de støttes av en profesjonell løsning som aldri vil skuffe dem.

8024221668315EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på