MANFROTTO Stativkit Befree Advanced Alu Svart

Artikkelnr: C17110
3900 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

 • Qliro Checkout
 • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
 • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Tripod Kit Befree Advanced Alu Kulehode

 • Avansert reisestativsett
 • QPL Travel-knotter sikrer maksimal stabilitet og enkel installasjon
 • Tilt-svivel med tre uavhengige ergonomiske knotter
 • Sidetrekkvelger sørger for rask justering med begge hender
 • Unik premium design, 100 % laget i Italia

Manfrotto Tripod Kit Befree Advanced Alu med tilt-swivel er den perfekte løsningen for avanserte hobbyfotografer som alltid vil ha maksimal ytelse og stabilitet – selv når de reiser. Den ergonomiske designen gjør Manfrotto Befree Advanced, intuitiv og rask, noe som gjør det mulig for de mest krevende fotografene å raskt og enkelt justere utstyret sitt slik at fokuset fortsetter å ta ønsket bilde.

Befree Advanced har en ny spindel utviklet for å garantere perfekt stabilitet på alle typer terreng, inkludert det mest ujevn, holder alltid kameraet helt stabilt og klart til å ta skarpe bilder. Denne modellen har også en ny låsemekanisme kalt QPL Travel, et helt nytt system utviklet av Manfrotto, som gir full spenningsevne til de profesjonelle QPL-knottene på profesjonelle Manfrotto-stativ som 190 & 055-kolleksjonene, til en lettere versjon som er ideell for reise. Den nye av/på-mekanismen gjør installasjon og justering enkel og sikker, og gir full stabilitet i alle konfigurasjoner når stativet er åpent.

Den ergonomiske benvinkelvelgeren er designet for å brukes av både høyre- og venstrehendte fotografer, slik at alle kan endre perspektiv og finne riktig stativhøyde uten å miste fokus på bildet de ønsker å ta.
Befree Advanced kan enkelt stilles inn i tre uavhengige benvinkelposisjoner, noe som garanterer full allsidighet for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs.

Spindelen på denne innovative modellen har også en Easy Link, akkurat som Manfrottos profesjonelle 190 & 055-stativ, slik at fotografen kan forsterke sin kreativitet ved å feste tilbehør som gjør bildene deres unike og uforglemmelige. Fotografer som elsker å legge til lys eller reflekser kan nå ta flotte utendørsbilder som tidligere bare kunne oppnås med tyngre tilpassede stativer.

Stativet er utstyrt med Manfrottos Advanced 494 Aluminium Center tilt swivel, et lite, men kraftig og intuitivt hode som muliggjør rask og presis kamerabevegelse. 494 kuleledd har tre uavhengige kontroller: en hovedkule for å håndtere kulelåsen, en integrert friksjonskontrollknapp som justerer kulens friksjon slik at vekten på utstyret alltid er perfekt balansert og bildet lett innrammet, et uavhengig panoreringshjul som holder horisonten flat og beveger kameraet horisontalt. .

Hodet har en unik hurtigkoblingsplate som gjør det fullt kompatibelt med verdens mest brukte standard hurtigkobling: Manfrotto RC2 og Arca-swiss type. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet kan alle Manfrotto-hoder, og nesten alle stativhoder på markedet med tilbehør av typen Arca-Swiss, monteres raskt og enkelt uten å måtte demontere komponenter.

Befree Advanced er det beste stativet for lidenskapelige fotografer som ønsker maksimal ytelse, selv på reise. Dette lette stativet er den optimale kombinasjonen av bærbarhet, stabilitet, enkel justering og håndtering. Det er bygget med det unike målet å gjøre det mulig for enkeltpersoner å uttrykke sin natur ved å bruke kameraet sitt med tillit til å bli støttet av en profesjonell løsning. Stativsett Befree Advanced Alu Travel er tilgjengelig i svart.

8024221668254EAN:
 • Spesifikasjoner
 • Manuals & Datasheets
 • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på