MANFROTTO Stativkit 290 Xtra MH804-3-Veishode

Artikkelnr: C17108
3250 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

290 XTRA 3-delt aluminiumsstativ med treveis hode

- Garantert presisjon med smart treveishode
- Holdbare, justerbare benlåser i aluminium
- Leveres med stativveske
- Benvarmere i gummi gir et fast grep
- 4 benvinkler for stor allsidighet

Det intuitive utrolig nyttige stativet med hode for kunnskapsrike amatører. Du har alltid alt du trenger for hånden med 290 Xtra 3-seksjons aluminiumsstativ med 3-veis hode. Designet for å møte kravene til de mest utfordrende opptakene, og massevis av enestående funksjoner for å gjøre det enda enklere å få det perfekte bildet.

Denne pakken er designet for fotografer som nettopp har startet opp, og er enkel å bruke. Stativet er veldig stivt takket være de robuste, men lette benrørene i aluminium, og med en innovativ toppspindel for ytterligere å forbedre holdbarheten og ytelsen. De praktiske benlåsknappene er justerbare, noe som betyr at du kan justere dem, for lang levetid på stativet. Og benvarmere i gummi gir deg all stabiliteten du trenger, uansett vær eller terreng.

Når du er ferdig, kan du fotografere fra en hvilken som helst vinkel med 4 benvinkler tilgjengelig, og bruke midtsøylen til å øke høydeområdet ditt. I tillegg er dette et komplett stativ med hode, et 3-veis fotohode følger med. Dette kamerahodet er lett å få i vesken, med uttrekkbare spaker for å gjøre det mindre, og med uavhengige kontroller på alle tre aksene vil du aldri gå glipp av et bilde. Hodet er laget av ingeniørpolymer, noe som gjør det lett og slitesterkt, og har en hurtigutløserplate for ekstra sikkerhet og enda enklere installasjon.

8024221647761EAN:
  • Spesifikasjoner
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på