MANFROTTO Stativkit 290 Xtra 496RC2 Kulehode Alu

Artikkelnr: C17106
3364 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

290 Xtra 3-seksjons stativsett med kuleledd i aluminium

- Full bevegelsesfrihet med fire benvinkelposisjoner
- Sterke benlåser i aluminium, enkle å justere
- Gummierte ben for godt grep selv i kulde
- Kuleledd med hurtigkobling og 200PL kameraplate
- Stativveske inkludert


Det perfekte stativet for nye fotografer. 290 Xtra 3-seksjons aluminiumstativsett med kuleledd, har alt du trenger i en hendig veske. Dette smarte stativsettet vil ikke svikte deg, selv i de mest utfordrende situasjonene. Og den er bygget for å vare. Laget av slitesterk, men lett aluminium, er den lett å bære og sterk nok når det trengs.

Stativet har 3-delte benrør i aluminium og en spesialdesignet toppspindel i kraftig aluminium, som gir maksimal stabilitet uavhengig av skytekrav. Sterke benlåser i aluminium holder alt på plass og de kan justeres etter behov for å øke låsekraften selv etter mye bruk, noe som også forlenger levetiden til stativet. Ikke bare det, stativet er også superenkelt å bruke. Full bevegelsesfrihet med fire benvinkelposisjoner, og en midtsøyle for å justere arbeidshøyden til ønsket nivå.

Andre flotte funksjoner inkluderer et gummiert ben for godt grep selv i kulde, og et hurtigutløsende kuleledd. På denne måten vil du kunne sette opp stativet og fange nye motiver, raskt og effektivt. Stativet kommer også med en stativveske, for enkel transport.

8024221647754EAN:
  • Spesifikasjoner
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på