MANFROTTO Stativ 290 Xtra 3-Seksjoner Karbfiber

Artikkelnr: C17105
4034 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

290 XTRA 3-seksjonert karbonfiberstativ

- Lett og bærbart kamerastativ
- Slitesterke benlåser i magnesium
- Leveres med skulderveske for maksimal portabilitet
- Førsteklasses italiensk design
- 4 benvinkler for stor allsidighet

Arbeid kreativt med total kontroll. 290 Xtra karbonfiberstativ er designet for profesjonelle eller amatører som leter etter et pålitelig, brukervennlig og høyytelses fotostativ. Dette er et must-have i hver fotoveske, og tilbyr overlegne funksjoner og total bekvemmelighet fra oppsett til opptak. Og fordi den er både lett og sammenleggbar, kan du enkelt demontere den og pakke den bort når du er ferdig. Den er også den største i 290-serien, så den er perfekt for å bære tungt utstyr.

En av de fremtredende egenskapene til dette stativet må være de lette karbonfiberbena. Bortsett fra å gjøre det enkelt å bære, gir karbonfiber veldig stive og stabile benrør, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at de bøyer seg under trykk, eller vibrerer mens du jobber for å ta det perfekte bildet. De 3 bena foldes raskt opp når de ikke er i bruk, og folder seg raskt ut når det er tid for fotografering.

For å bekjempe eventuelle tegn på slitasje, kan de slitesterke, justerbare benlåsene i magnesium etterstrammes etter behov for å forlenge stativets levetid ytterligere.

8024221647839EAN:
  • Spesifikasjoner
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på