MINIFINDER Sporingssender for Kjøretøy

Artikkelnr: C38321
2318 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  4-7 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Effektiv sporingssender for kjøretøy, som er installert i deres OBD-kontakt.

  • Bilsporer med smarte alarmer
  • Strøm tilføres fra bilens batteri
  • Passer alle kjøretøy med ODB-uttak

En GPS-tracker for en bil er en sporingssender spesielt utviklet for bruk på biler for å gi fullstendig tyverisikring. Den beste sporsenderen fra Minifinder til dette formålet heter MiniFinder Zepto, og monteres enkelt via bilens OBD-uttak. Sammen med Minifinders abonnement og tilhørende app kan denne OBD-trackeren brukes til en rekke formål.

Ved å installere en sporingssender til bilen øker du ikke bare bilens tyverisikring, men du får også en rekke økonomiske fordeler. Bruker du bilen privat, med godkjent tracker, kan du få redusert forsikringspremie på din privatbilforsikring. Bruker du bilen i tjenesten kan du ved å koble GPS-trackeren til vår elektroniske kjørejournal effektivt redusere det administrative arbeidet på flere områder.

MiniFinder Zepto gir deg ikke bare omfattende tyveribeskyttelse. Kobler du sporsenderen til vårt abonnement med tilhørende app, gir den deg også mulighet til å føre elektronisk kjørejournal. I tillegg til dette gir den deg som driver virksomhet innen transport eller logistikk, GPS-senderen kan også effektivisere bedriftens daglige drift og lette administrativt arbeid. En stor fordel sammenlignet med en sporsender uten abonnement.

Minifinders smarte gps-tracker for biler er en av de minste på markedet! Den minimale størrelsen gjør at trackeren enkelt kan skjules. Siden enheten er installert i OBD2-kontakten og dermed plassert beskyttet inne i bilen, blir den enda vanskeligere å oppdage. Dette er den store fordelen sammenlignet med en GPS-tracker som festes med magnet på utsiden av bilen eller en tradisjonell GPS-puck i bilen.

MiniFinder Zepto gir deg kjøretøyets posisjonering i sanntid. Den registrerer også spesielle hendelser underveis og merker dem direkte på kartet. Du kan legge til flere brukere i systemet og dermed informere dem om skiftende situasjoner underveis. All data lagres i ett år og kan enkelt hentes frem i etterkant.

Ved å koble Zepto GPS-tracker for bil til sporingssystemet GO og MiniFinder Driving Journal, gis tilgang til elektroniske kjørejournaler og andre brukervennlige rapporter som gir viktig statistikk basert på tid og areal. Du får enkelt tilgang til rapportene via appen eller nettgrensesnittet, noe som letter og effektiviserer driften.

Det innovative alarm- og sporingssystemet MiniFinder GO for GPS-trackere er et utmerket hjelpemiddel som gjennom flere smarte funksjoner hjelper deg med å spore eiendeler. MiniFinder GO er et brukervennlig system som er tilgjengelig via mobiltelefon, datamaskin og nettbrett. Appen kan lastes ned gratis via App Store eller Google Play.

Abonnement kreves
Abonnementskostnader kommer i tillegg for GPS-posisjonering og full funksjonalitet.

Spesifikasjoner
Dimensjoner: 40 mm x 24 mm x 31 mm
Vekt: 27g
Batteri: 40 mAh (3,7V)
GSM-bånd: Quad Band GSM 850/900/1800/1900MHz
Strømkilde: DC 9-36V/1,5mA
Driftstemperatur: -20°C til +70°C
GPS-følsomhet: -162dB
Nøyaktighet (posisjon): 5m
GPS-brikke: UBLOX-G7020
Fuktighet: 15 % - 85 %
LED: 1 LED-lampe som viser GPS- og GSM-status

7350090728159EAN:
  • Spesifikasjoner
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på