Temperaturkontroll er avgjørende for bruken. En panne i rustfritt stål brunes ved betydelig lavere temperaturer enn belagte panner, så det er viktig å senke steketemperaturen for å unngå at maten brenner seg fast og fester seg på bunnen.
- Diameter ved øvre kant: 32 cm
- Diameter i bunnen: 16,9 cm
- Vekt: 3,13 kg
- Fremstillingsmateriale: Rustfritt stål og 18/10 aluminium
- Inkluderer et lokk av glass
- Passer til alle typer platetopper, inkludert induksjon
- Kompatibel med kokekar av metall
- Tåler oppvaskmaskin
- Tåler ovnstemperaturer opp til 260 °C
For ømfintlige ingredienser som kylling eller fisk bør du redusere steketemperaturen med minst en tredjedel sammenlignet med hva du er vant til. For proteinrik mat, som egg eller hvit fisk, anbefales det likevel å bruke en belagt panne. Proteiner fester seg til stål ved lave temperaturer, og det er svært vanskelig å få til en pen steking.
Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
083421102157EAN:
