GRATIS FRAKT FRA 1000 KR

 
Kasse
Søk produkt
Hem » Bil » Billyd & Multimedia » Tilbehør » PURE DAB+ Biladapter Highway 400

Pure

PURE DAB+ Biladapter Highway 400

Pris: 1 249kr 1 399kr
Antall Kjøp
Tips en venn
Handle senere?
 • Produktinformasjon

  DAB+ Biladapter Highway 400 Bluetooth

  • 20 forhåndsinnstillinger
  • Bluetooth
  • Spotify-kontroll
  • Trådløs kontrollenhet
  • Enkel å installere
  • Service Following
  • Få flere smarte funksjoner med Pure Go appen

  Pures DAB adapter til bilradio er den enkleste måten å oppdatere eksisterende lydanlegg i bilen, varebil eller lastebil uten å erstatte det. Nyt et godt utvalg av stasjoner og støyfri kvalitet på DAB nettet, pluss all favorittmusikken fra telefonen, nettbrettet eller musikktjenester som Spotify.

  Enten du er ny på digital radio eller allerede nyter ett godt utvalg, og kvaliteten på digital radion din hjemme så vil du elske å lytte i bilen med Highway 400.

  DAB digital radio gir deg detaljrik lydkvalitet, bra innhold,  og mange av kanalene er kun tilgjengelig på det digitale radionettet. DAB radioer finner automatisk alle tilgjengelige kanaler, og lar deg velge dem ved navn.

  Designet for en lett installasjon for de millioner av biler på veien over hele verden uten digital radio, vil du finne Highway 400 enkel å installere i bilen, i de fleste tilfeller vil du ikke engang trenger noen verktøy, bare noen få enkle trinn og du vil høre på din favorittkanal.

  Highway 400 fungerer med ditt eksisterende lydanlegg ved hjelp av en enkel aux-in kabel eller ved å sende over en ubrukt FM-frekvens. Enheten består av en slank trådløs kontroller som kan festes nesten hvor som helst, og en diskret frontrute antenne. Det har aldri vært en enklere måte å nyte digital radio og musikk fra telefonen din i bilen.

  Hørt noe du liker" Bruk Start-knappen på Highway 400 for å tagge * sporet. Tagged spor er identifisert og kan legges direkte til en Spotify-spilleliste for deg å nyte igjen når du vil.

  Hør på dine egne spillelister takket være innebygd Bluetooth. Koble telefonen eller nettbrettet med Highway og lytte trådløst til din egen musikksamling , eller din favoritt musikkstreamingtjenesten via ditt eksisterende lydanlegg.

  Pure Highway har støtte for trafikkmelding (Traffic Announcement (TA)). Uansett hvilken radiokanal du lytter på, vil trafikkmeldinger bryte gjennom om TA er skrudd på. Funksjonen er som default valg aktivert.

  Velge stasjoner, velge spor og ringe er gjort enkelt med Ways trådløs skjerm og kontroller. Liten og lett, er det lett å montere omtrent hvor som helst og drevet av to standard AAA-batterier, så det er ikke behov for strømkabler.

  Angi påminnelser, sjekke været, trafikkmeldinger og mer ved å trykke på en knapp, uten å berøre telefonen. Snakk direkte til telefonens digital assistent på iOS- eller Android smarttelefon og høre svaret høyt og tydelig gjennom bilens høyttalere.

  Få enkel tilgang i bilen til alle dine spillelister, album, artister og spor på Spotify ** hjelp Ways tydelig display og enkle kontroller.

  Lås opp smarte funksjoner med Highway Go app for Android og iOS-enheter. Hold produktet oppdatert og koble enkelt til streaming tjenester.

  Som alle våre produkter, er Highway 400 designet og utviklet i Storbritannia av våre ekspert engineering team. Dette betyr at du kan regne med flott lyd, imponerende byggekvalitet og gir oss mulighet til å tilby forsikring av en tre års garanti som standard.

  * Merking tilgjengelig for en liten årlig avgift. Dine første 12 måneder gratis.

  ** Krever et Spotify Premium abonnement

  EAN:759454829186
  Fordeler med teknikproffset.no
  • Fri frakt – Når du kjøper over 1000 kr.
  • Rask levering – Leveringstid er vist i kassen
  • Returret – 100 dagers åpent kjøp
  • Faktura 0 kr – Ingen faktureringsavgift
  • Sikkerhet – Vi er sertifisert av Trygg E-handel
Teknikproffset.no - Elektronikk på sitt beste!